
 |
ҚИДИРИШ |
 |
ОВОЗ БЕРИШ |
|
|
 |
Бекалик сирлари |
ЗАЙТУН МОЙИ ЁШАРТИРАДИ... (48, 28.11.2013)
200 гр. асалга 100 гр. лимон шарбати, 50 гр. зайтун мойи солиб аралаштирасиз. Тайёр бўлган малҳамдан ҳар куни овқатдан олдин бир чой қошиғида ичиб турасиз.
ТОВУҚ ГЎШТЛИ УГРА ОШИ (42, 17.10.2013)
Сўйилган товуқни тозалаб, совуқ сувда ювиб юборганингиздан кейин бўлакларга бўлиб чиқасиз ва кастрюлькага солиб, 1 соат давомида милдиратиб қайнатасиз.
ТВОРОГЛИ ПЕЧЕНЬЕ (42, 17.10.2013)
Керакли масаллиқлар: Маргарин 250 гр., туз 1 чимдим, творог 250 гр., ун 2,5 ст., тухум 1 та, шакар 80-100 гр., ванилин 0,25 чой қошиқ.
КОТЛЕТ (37, 12.09.2013)
Керакли масаллиқлар: 700 гр. қўй гўшти, 200 гр. сариёғ, 1 бош саримсоқпиёз, ярим пиёла буғдой уни, 2 дона тухум, 200 гр. батон нони, 100 гр.
ЖЎЖА ГЎШТЛИ САЛАТ (37, 12.09.2013)
Керакли масаллиқлар: 500 гр. пиширилган жўжа гўшти, 50 гр. тузланган бодринг, 130 гр. майонез, 20 гр. хантал.лу
ТВОРОЖНИК (32, 08.08.2013)
Керакли масаллиқлар: Маргарин 250 гр. ун 3 ст. тухум 4 та, творог ярим кг. шакар 1 ст.қатиқ ярим пиёла, сода 1 чой қошиқ, ярим чой қошиқдан туз ва ванилин.
ФРАНЦУЗЧА САЛАТ (32, 08.08.2013)
Керакли масаллиқлар: Тухум 5 та, бодринг ярим кг. 150 граммдан жўхори ва майонез, укроп ярим боғ, салат барги.
КЎЗЛАРИНГИЗНИ ПАРВАРИШЛАНГ (32, 08.08.2013)
Иккита кичик халтачага мойчечак гулларидан солиб, оғзи ёпилади. Сўнг уларни қайноқ сувли идишга 5-10 дақиқага ботириб қўйинг. Кейин халтачалар юмуқ кўзларнинг устига қўйилади.
ТРУБОЧКА (29, 18.07.2013)
Керакли масаллиқлар: Ун 2 ст. маргарин 250 гр. тухум сариғи 4 та, сут 1 ст. шакар 1 ст. ун 2 ош қошиқ. Крем: маргарин 200 гр. қатиқ 1 ст. тухум 1 та. туз 1 чимдим.
ТАЛҚОН (29, 18.07.2013)
Стол устида ун уйилади ва ўртаси чуқурча қилиб очилади. Бу чуқурчага сут билан ёғ солиниб, хамир қорилади
|
|

|