Янгиликлар
    Сиёсат ва хаёт
    Аёл ва жамият
    Кадриятларимиз
    Хар тугрида
    Бекалик сирлари
    Адабиёт
    Хидоят нури

 ҚИДИРИШ

 ОВОЗ БЕРИШ
Газетамизнинг янги сони сизга манзурми?
 Ха
 Йук
 Менга фарки йук
Овоз бериш натижалари

 РЕКЛАМА


 ҲАМКОРЛАРИМИЗ


Ўзб ¤ Рус ¤ Eng  
№32 дан: 06.08.2015

Пазанда маслаҳати

ТВОРОГЛИ ТОРТ

Керакли масаллиқлар: 8 дона тухум, 2,5 ст. шакар, 1 ст. ун, 4 дона тухум оқи, 1 ст. ёнғоқ, 0, 5 ст. мева.

Крем учун: 0,5 кг. творог, 1 ст. қаймоқ, 1 ст. шакар, 1-2 томчи эссенция, 1,5 ош қошиқ желатин.

Тайёрланиши: 8 та тухум оқидан бисквит пиширилади. Пишиб чиққач, ораси кесилиб, қаймоқли крем суртилади, ёнғоқ сепилади (мева солиш ҳам мумкин) ва пиширилган безе қўйиб ёпилади. Тортга ўша бисквит пиширилган қолипни яна қайта кийдириб, олдиндан тайёрланган творогли крем қўйилади.

Творогли крем қуйидагича тайёрланади: желатин эритилади. Алоҳида идишда творог қаймоқ ва шакар билан яхшилаб аралаштирилади. Желатин озгина совигандан сўнг эссенция оз-оздан кремга қўшиб борилади.


« орқага


 МАЪЛУМОТЛАР
Нашр ҳақида
Мулоқот
Обуна
Архив
Фонд лойиҳаси

 РЕКЛАМА


 ОБ-ҲАВО


 ВАЛЮТА КУРСИ
Подробнее на www.nbu.com -->

 РЕЙТИНГ

Hosting by UZINFOCOM




Copyright © 2006 — 2024 IQBOL
Сайт Ўзбекистон мустақил босма ОАВни ва
ахборот агентликларини қўллаб-қувватлаш
ва ривожлантириш жамоат фонди кўмагида яратилди.
Дизайн ва дастурлаш SAIPRO компанияси томонидан амалга оширилди